rss

Renault: editii limitate Megane XV si Clio XV pentru Franta

  1. 11/01/2010
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Clio, editie limitata, Megane, Renault, rugby
    Vezi toate fotografiile (11)

    Masina oficiala a nationalei Frantei de rugby, Renault lanseaza pentru al doilea an consecutiv seria limitata "XV de France" pentru noile Clio si Megane, rod al parteneriatului dintre producator si Federatia Franceza de Rugby (FFR). Automobilele sunt vopsite in culorile selectionatei "cocosului galic" si costa intre 18.000 si 22.650 de euro.

    Noua editie limitata vizeaza modelele Clio hatchback si Estate, respectiv, Megane hatchback si Coupe. Realizate pe baza versiunii de echipare Dynamique ale celor doua modele, acestea se disting prin logo-ul FFR aplicat la exterior, pe aripile fata, si pe inscriptiile "XV de France" de la interior, care se regasesc la nivelul plansei de bord si sunt brodate pe tetierele scaunelor si pe covorase. De asemenea, masinile beneficiaza de un set de jante din aliaj de 17 inch marca Sari, special create, iar in habitaclu de insertii cromate pe volan si pe clantele usilor.

    Megane XV si Clio XV au primit pachetul "City" care contine computer de bord, pilot automat, sistem de navigatie TomTom, climatizare automata, radio CD cu redare MP3, conexiune Bluetooth pentru telefonul mobil si mufa pentru iPod si alte playere muzicale, senzori de parcare frontali si posteriori, senzori de ploaie, oglinzi exterioare rabatabile si reglabile electric, trapa din sticla actionata electric si faruri automate. Sunt disponibile cinci nuante de caroserie pentru Clio XV si sapte pentru Megane XV.

    Ambele modele sunt deja disponibile pe piata franceza incepand cu 5 ianuarie. Pretul lui Clio hatchback este 18.000 de euro, iar versiunea break costa cu 650 de euro mai mult, in timp ce Megane si Megane Coupe costa 22.050 si, respectiv, 22.650 de euro.

    Vizualizari: 1893
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »