rss

SUV-ul compact dezvoltat de Porsche se va numi Macan

  1. 17/02/2012
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: cajun, Cayenne, macan, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche a confirmat oficial denumirea viitorului crossover compact. "Baby Cayenne" se va numi Macan, si nu Cajun cum era de asteptat. Productia de serie va demara in 2013.

    Desi numele "Cajun" parea ca are logica (Cayenne, Cayman, Carrera), constructorul german a ales alt nume de botez pentru noul SUV de talie mica. Termenul "Macan" provine din limba indoneziana si inseamna tigru.

    Dupa spusele Porsche, acest cuvant va defini noul SUV, combinand caracteristici precum supletea, puterea, fascinatia si agilitatea.

    “Modelul Macan imbina caracteristicile unei masini sport cu beneficiile oferite de catre un SUV”, a declarat Bernhard Maier, membru al Consiliului Executiv pentru Vanzari si Marketing al Porsche AG. “Numele unui nou Porsche trebuie sa se potriveasca marcii, sa aibe o rezonanta placuta in mai multe limbi si dialecte si sa denote asocieri pozitive. “

    Crossoverul dezvoltat pe baza lui Audi Q5 va fi produs la uzina din din Leipzig incepand cu 2013, unde a fost realizata o investitie de 500 milioane de euro si vor fi create 1000 de noi locuri de munca.

    Vizualizari: 1574
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »