rss

Porsche taie din costuri si amana lansarea unor modele

  1. 20/09/2012
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: macam, Panamera, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche va reduce din cifra de productie, va face mai putine investitii si va amana lansarea unor modele. De vina pentru noile masuri luate sunt vanzarile slabe si prognoza pesimista pentru urmatoarea perioada.

    Pentru a-si mentine profitabilitatea, Porsche va avea mai multa grija la investitiile facute si va reduce din cheltuielile pentru anul viitor. Informatia a fost dezvaluita de directorul companiei, Matthias Mueller, la lansarea in productie a noului Boxster,

    „Este posibil sa amanam unul sau mai multe proiecte”, a declarat Mueller. Oficialul casei auto a dezvaluit ca vanzarile Porsche de anul viitor ar putea scadea cu 5-10 procente fata de estimarile initiale. Pentru contracara previziunile pesimiste, producatorul auto va reduce si cifra de productie pentru anul urmator.

    Desi a anuntat ca unele modele ar putea fi lansate mai tarziu decat se stabilise initial, Mueller nu a dat detalii desprea proiectele care vor fi afectate de aceste noi planuri.

    Referitor la planurile de extindere a gamei de modele, Porsche va prezenta un concept Panamera wagon la Salonul Auto de la Paris, care anticipeaza o viitoare varianta de caroserie a modelului.

    Totodata, casa auto ia in calcul un sedan mai mic decat Panamera, cunoscut sub numele de cod Pajun (Panamera junior), care sa concureze cu BMW Seria 5 si Mercedes-Benz Clasa E. Macan, fratele mai mic al lui Cayenne, va fi lansat pe piata in 2014, fiind construit pe aceeasi platforma ca si Audi Q5.

    Vizualizari: 1460
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »