rss

Porsche pregateste un nou model

  1. 28/09/2011
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: pajun, Panamera, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche va lansa un nou sedan, care se va pozitiona sub Panamera. Denumit Pajun, modelul ar putea ajunge pe piata in anul 2016.

    Noua propunere a casei auto ar putea fi construita pe o noua platforma, care va fi utilizata si de Bentley si Lamborghini. Noua arhitectura se va numi “MSB” si va fi caracterizata printr-o flexibilitate uimitoare, putand angrena diferite tipuri de motoare, precum si un sistem de tractiune integrala.

    Sub capota noului Porsche Pajun se va ascunde noua familie de motoare V6 si V8, cu o cilindree cuprinsa intre 3,0 si 4,0 litri si puteri de la 400 la 600 CP. Din oferta producaturlui auto nu va lipsi o varianta hibrida, cu un sistem de propulsie ce va oferi 250 CP.

    Dieselul V6 de 3,0 litri, de provenienta Audi, va fi oferit in doua versiuni de putere: 265 CP in versiunea turbo si 335 in cazul biturbo.

    Pe langa sedanul sport cu patru locuri, Porsche va mai dezvolta un trio de modele derivate, ceea ce inseamna ca viitorul Pajun va fi oferit si in variante de caroserie coupe, cabriolet si shooting-brake.

    Vizualizari: 1870