rss

Porsche Macan a fost surprins fara camuflaj (video)

  1. 02/08/2012
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: cajun, Cayenne, macan, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche Macan a fost surprins pe strazile din Germania in plina faza de testare. Prototipul nu prezinta urme de camufla si pare a fi foarte aproape de versiunea de serie.

    Anticipat de numele de cod Cajun, viitorul crossover Macan are ca sursa de inspiratie modelul Cayenne. Partea frontala este puternic inspirata de fratele mai mare, plafonul este, de asemenea, plonjat, si beneficiaza de un sistem de evacuare dublu si un eleron.

    Viitorul Porsche Macan va fi construit pe platforma lui Audi Q5, binecunoscuta arhitectura modulara MLB. Astfel, SUV-ul de mici dimensiuni va masura 4,6 metri in lungime, 1,89 metri in latime si 1,65 metri in inaltime.

    Din gama de motorizari vor face parte unitatile de 2,0 litri,in patru cilindri, turbobenzina si turbodiesel, cu puteri de 190 si 220 CP. In oferta casei auto ar putea fi inclusa si o versiune turbo, pusa in miscare de noul propulsor V6 de 3.0 litri, capabil sa dezvolte 370 Cai Putere si un cuplu maxim de 540 Nm.

    Totodata, Porsche ar putea propune un Macan S, ce ar putea fi pus in miscare de un V6 TDI de 3,6 litri aspirat natural si o versiune diesel, echipata cu un V6 3.0 TDI de 250 Cai Putere.

    Puterea va fi transmisa prin intermediul unei cutii manuale cu sapte trepte sau uneia PDK cu dublu-ambreiaj.  

    Ulterior, casa auto va lansa si o varianta hibrida, care va fi echipata cu acelasi sistem ca si Audi Q5 Hybrid: un TFSI de 2,0 litir si 211 Cai Putere si o unitate electrica de 54 CP.

    In rivalitate directa cu Range Rover, Macan va fi construit la fabrica Porsche din Leipzig, din 2013, unde mai sunt produse Panamera si Cayenne. 


    Sursa foto: Autoblog.it

    Vizualizari: 2028