rss

Porsche Macan – lansat in Romania, cu preturi de la 64.593 euro cu TVA inclus

  1. 01/04/2014
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: macan
    Vezi toate fotografiile (13)

    Centrul Porsche Bucuresti, situat in cel mai mare complex auto din sud-estul Europei – Porsche Pipera – a gazduit lansarea unuia dintre cele mai anticipate SUV-uri din lume – Porsche Macan.
    Modelul, care a fost lansat oficial la salonul auto de la Los Angeles in noiembrie anul trecut, a fost prezentat clientilor din Romania inaintea majoritatii celorlalte piete - in cadrul unui eveniment de gala.

    Macan este primul Porsche care patrunde in segmentul SUV-urilor compacte, hotarat sa stabileasca noi standarde in ceea ce priveste dinamica si placerea de a conduce – atat pe asfalt, cat si pe teren accidentat. ADN-ul sportiv al modelului Macan, asemeni tuturor masinilor sport Porsche, este recunoscut imediat in forma exterioara. Mai multe dintre elementele de design ale lui Macan au fost optimizate si preluate de la modelele sportive Porsche, fiind clar inca de la prima privire ca Porsche Macan – al carui slogan este „Life Intensified” – este prima sportiva din segmentul SUV-urilor compacte.

    Pentru marca Porsche, modelul Macan reprezinta un nou standard de excelenta bazat pe mai mult de 50 de ani de traditie si maiestrie in industria auto”, a declarat Peter Copetti, Director General Porsche Inter Auto Romania in cadrul evenimentului de lansare. „Aceasta este compania care creeaza masini la care viseaza majoritatea oamenilor, care cuceresc inimile pasionatilor de automobilism din intreaga lume. Faptul ca Macan - cu siguranta o viitoare masina de vis - este lansat in Romania inaintea altor piete mai mari, ne bucura si ne reconfirma pozitia pe harta mondiala Porsche”, a incheiat Copetti.

    Numele acestui model – Macan – inseamna „tigru” in limba indoneziana, ceea ce adauga un plus de fascinatie. Porsche Macan – puternic si pregatit de atac in orice moment, dar agil si tenace in orice conditii de drum – se ridica la nivelul numelui dat de producator.

    Odata cu lansarea Macan, Porsche ofera acum tractiune sportiva integrala pentru o gama fara precedent. Specificatiile tehnice demonstreaza faptul ca Porsche Macan a fost creat avand ca reper principal agilitatea. Motorizarile, sistemele de transmisie si cutia de viteze cu 7 rapoarte si dublu ambreiaj (PDK) ofera dinamism si eficienta vehiculului deopotriva pe asfalt si pe teren accidentat, pentru o experienta de condus autentica Porsche. Scaunele soferului si pasagerilor ofera o pozitie joasa, tipica masinilor sport.

    Macan este produs la fabrica din Leipzig, in care compania a investit 500 de milioane de euro. Pentru acest model a fost instalata o intreaga linie de productie, de unde vor iesi aproximativ 50.000 de vehicule pe an – toate fabricate cu cea mai mare precizie si cel mai inalt nivel de calitate – exact asa cum e de asteptat de la un model Porsche.

    Modelul este disponibil din 1 aprilie in showroom-ul Porsche din bulevardul Pipera nr. 1/x in trei versiuni: Macan S, Macan Turbo si Macan S Diesel. Preturile modelelor sunt de 64.593 EUR pentru Porsche Macan S, 64.593 EUR pentru Porsche Macan S Diesel si 87.927 EUR pentru Porsche Macan Turbo. Preturile includ TVA.

    Vizualizari: 5255
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »