rss

Porsche Cajun va avea si o versiune cu trei usi

  1. 17/06/2011
  2. Tags: cajun, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche ar putea lansa noul Cajun in doua variante de caroserie, o sportiva cu 3 usi si, respectiv, una cu 5 usi. Aceasta miscare aminteste de recentul Range Rover Evoque, disponibil de asemenea in doua variante.

    SUV-ul de mici dimensiuni anuntat de Porsche va fi construit pe platforma lui Audi Q5 si va primi tractiune integrala. Astfel, Porsche va evita o tractiune fata “dezonoranta”. Ulterior, designerii Porsche vor imprima ADN-ul marcii pentru a evita potentialele asemanari jenante intre cei doi veri de grup.

    Conform publicatiei Car and Driver, noul Cajun va ajunge pe piata in 2013 si va oferi un habitaclu ce are ca sursa de inspiratie modelele Panamera, noul Cayenne si 911. Astfel, SUV-ul va avea o consola centrala impunatoare, care va sustine o multitudine de comenzi.

    Gama de motorizari nu ar trebui sa difere foarte mult de oferta Audi, ceea ce inseamna ca vom avea de-a face cu unitatea TFSI de 2.0 litri (pe benzina si angrenata intr-un sistem hibrid), V6-le TFSI de 300 CP, un V6 diesel si in versiune biturbo.

    Gama de propulsoare ar putea sa includa si un entry-level TDI de 2,0 litri si aproximativ 200 CP. Puterea va fi livrata prin aceleasi transmisii oferite si de Audi: una cu dublu ambreiaj si un Tiptronic S cu 8 rapoarte pentru versiunea hibrida.

    Vizualizari: 2637