rss

Porsche a produs 300.000 de exemplare Boxster si Cayman

  1. 05/07/2011
  2. Tags: Boxster, Cayman, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mare motiv de bucurie pentru Porsche! Constructorul auto sarbatoreste 300.000 de unitati Boxster si Cayman produse. La 15 ani de la debutul primei generatii Boxster, cunoscute si ca 986, a iesit de pe liniile de productie un exemplar cu totul si cu totul special.

    Este vorba despre un Boxster Spyder, destinat unui client german. Acesta vine intr-o nuanta a caroseriei Platinum Silver si un interior rasfatat cu tapiterie din piele Carrera Red.

    Succesul sportivelor Porsche cu motor central a deschis noi orizonturi comerciale casei auto, multumita unor piete precum cea americana, dar si cea din Germania. Primul concept Boxster a fost prezentat in anul 1993 la Salonul Auto de la Detroit, prototipul facand senzatie la acea vreme in randul publicul avizat si nu numai.

    Gama actuala a fost imbogatita cu sportiva sportiva Cayman R si versiunea speciala Black Edition, in timp ce viitoarele generatii al celor doua modele vor debuta in cursul anului 2012. Acestea vof fi echipate cu noi propulsoare boxer in 4 cilindri.

    Vizualizari: 1996