rss

Porsche 911 GT2 RS, o noua referinta in materie

  1. 30/06/2017
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: GT2 RS
    Vezi toate fotografiile (7)

    Chiar inainte ca Porsche 911 GT2 RS sa-si sarbatoreasca debutul public la festivalul de viteza Goodwood, au aparut o serie de imagini oficiale ale masinii.

    Imaginile, provenite de la Rennlist si preluate de GTspirit, ofera primul aspect detaliat al temutului 911.
     
    Dupa cum au dezvaluit fotografiile publicate anterior, modelul GT2 RS arata in mod dramatic diferit fata de orice alta varianta 911, multumita gamei de elemente aerodinamice noi si ale prizelor largi de aer, in special in partea frontala. Un numar de elemente negru mat de-a lungul caroseriei creaza masinii un aspect dramatic.

     La fel ca si exteriorul, interiorul este special. Exemplul din imagini ne arata ca interiorul este inundat de alcantara rosie si neagra si de elemente din piele, iar pe tetiere este stantata o schita a pistei Weissach, idee reluata si de o insigna Weissach RS pe tabloul de bord.

    Porsche nu a dezvaluit cat de multa putere are motorul cu twin turbo de 3.8 litri cu sase cilindri al lui  GT2 RS, dar unele surse arata ca acesta ofera o putere maxima de 700 CP si cuplu de 750 Nm, permitand motorului 911 sa sprinteze 0-100 km /h in mai putin de 3 secunde si sa atinga o viteza maxima de 341 km/h.

    Vizualizari: 1421