rss

Porsche a inceput productia modelului Panamera Sport Turismo

  1. 25/07/2017
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Panamera Sport Turismo
    Vezi toate fotografiile (6)

    Productia de serie a noului Panamera Sport Turismo a inceput la fabrica Porsche din Leipzig. Primele autovehicule pentru clienti au trecut cu succes de productia caroseriei, vopsire si asamblare. Acest proces a fost special adaptat la noul model.

    Porsche a extins site-ul din Leipzig, inaugurand, anul trecut, o unitate complet noua pentru gama de modele Panamera. Investitia de 500 de milioane de euro a inclus si un nou centru de calitate care ofera asistenta in timpul demararii productiei pentru noile modele. De asemenea, acesta se asigura ca standardele stricte de calitate ale Porsche sunt respectate intru totul si gestioneaza tranzitia de la etapele initiale de dezvoltare, la productia de serie.

    Panamera Sport Turismo si-a sarbatorit premiera mondiala in primavara la Salonul Auto de la Geneva. Bazandu-se pe limuzina sport de succes, noua versiune Panamera stabileste noi standarde pe segmentul de lux, prin designul sau inconfundabil. In acelasi timp, noul Sport Turismo, cu motorizari de pana la 550 CP, este mai versatil decat oricare alt model din clasa sa. Cu un hayon de mari dimensiuni, un portbagaj cu un prag coborat, un volum mai mare al compartimentului pentru bagaje si 4 + 1 locuri, noul model Panamera ofera combinatia perfecta intre utilitate zilnica si flexibilitate maxima.

    Vizualizari: 1079
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »