rss

Noul Porsche Cayenne spionat

  1. 04/07/2017
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Cayenne
    Vezi toate fotografiile (4)

    Desi nu este prima data cand se prezinta modelul Porsche Cayenne 2018, acest prototip a fost vazut cu ceea ce putea fi noul stop. In timp ce exteriorul modelului Porsche Cayenne 2018 nu se schimba semnificativ, in interior, se asteapta un design similar cu cel al modelului Panamera. Vor exista mai putine butoane fizice gratie unei interfete imbunatatite a ecranului tactil.

    De asemenea, vor fi imbunatatite optiunile de infotainment si de conectivitate, plus mai multe sisteme electronice de asistenta pentru sofer, completate cu caracteristici semi-autonome. Tahometrul din centru pare sa fie in continuare analogic, dar restul instrumentelor este acum digital.

    Ecranul de infotainment central a crescut de asemenea in dimensiune, in timp ce gurile de ventilatie au fost deplasate pentru a-i face loc. Exista, de asemenea, un joy stick de viteze nou in consola centrala, sugerand ca Porsche poate trece la o noua transmisie pentru urmatorul Cayenne. Zvonurile spun ca ar putea fi o cutie cu dublu ambreiaj cu opt viteze.

    Vor fi incluse noi motoare sub capota modelului Porsche Cayenne 2018, la debutul de anul viitor.

    Vizualizari: 1370
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »