rss

Porsche 911, modelul cu cei mai satisfacuti clienti din segmentul sau

  1. 22/06/2012
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: 911, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche 911 a primit premiul pentru autovehiculul cu cei mai satisfacuti clienti din segmentul masinilor sport de lux, inregistrand totodata cel mai mic numar de plangeri pentru intreg sondajul, potrivit ultimului studiu realizat de institutul american de cercetari de piata, J.D. Powers and Associates.

    Porsche 911, sportiva casei auto din Stuttgart, s-a clasat pe primul loc in "Studiul Initial al Calitatii" pentru satisfactia clientilor, in segmentul sau.  In acelasi timp, mpdelul este pe primul loc pentru intreg sondajul, inregistrand un numar foarte de mic de plangeri.

    Modelului Panamera i-a fost acordat locul al treilea in cadrul segmentului de lux, iar SUV-ul Cayenne s-a pozitionat pe locul sase. In clasamentul pe marci, Porsche este pe locul al doilea dintr-un total de 34 de producatori de automobile.

    In cadrul studiilor, cercetatorii americani au evaluat si facilitatiile de productie: fabrica principala Porsche de la Stuttgart-Zuffenhausen a ocupat locul al doilea din Europa, iar cea de la Leipzig, locul al saselea.

    La studiu au participat 75.000 de clienti americani. Acestia au apreciat cat de multumiti au fost de masinile lor in primele trei luni de la achizitionare. In total au fost comparate 230 de modele actuale de autoturisme.


    Vizualizari: 1331