rss

GM sporeste stimulentele pentru a vinde modelele Pontiac si Saturn

  1. 30/12/2009
  2. Categoria: Pontiac
  3. Tags: GM, Pontiac, Saturn
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru a creste vanzarile in luna decembrie, reprezentantele Saturn si Pontiac sunt atrase de General Motors cu stimulente uriase pentru a grabi vanzarea modelelor ramase de la aceste branduri, potrivit unui raport Wall Street Journal.

     

    GM a trimis o scrisoare la acesti dealeri, mentionand ca acestia vor primi cate 7.000 dolari pentru fiecare vehicul nou din loturile lor care devine vehicul pentru inchiriat sau de serviciu. In cadrul acestui plan, masinile ar fi clasificate ca vehicule uzate, deoarece dealerii ar deveni primii lor proprietari. Acest lucru ar permite mai tarziu vinderea respectivelor masini cu o reducere consistenta. Drept rezultat, vanzarile GM pentru luna decembrie ar creste.

     

    Oferta expira la data de 4 ianuarie 2010, ultima zi de vanzari pentru luna decembrie..Ca parte a restructurarii , GM se afla in proces de abandonare a marcilor Pontiac si Saturn si de vanzare a lui Hummer.

     

    Din septembrie, GM nu a reusit sa vanda Saturn, a hotarat sa nu vanda Opel, vanzarea lui Hummer catre o companie din China a fost amanata, iar Saab se confrunta acum cu inchiderea.

     

    Vizualizari: 1264
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »