rss

Pontiac Solstice si Saturn Sky ar putea supravietui ca si... "copii" adoptivi

  1. 12/05/2009
  2. Categoria: Pontiac
  3. Tags: General Motors, Opel, Pontiac, Saturn, Solstice
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul presedinte al lui General Motors, Fritz Henderson, a declarat ca fabrica Wilmington din Delaware - locul de asamblare al lui Pontiac Solstice si Saturn Sky - ar putea fi vanduta oricui interesat de productia celor doua roadstere.

    "Manevra" este similara cu planul lui Chrysler in ceea ce-l priveste pe Dodge Viper si uzina care-l construieste, atari decizii fiind cele ideale in vederea continuarii fabricarii respectivelor modele de nisa.

    "Daca cineva va sosi la noi cu o propunere de bun-simt, vom fi deschisi sa discutam despre ea", a declarat Henderson intr-un interviu acordat celor de la Autoweek.

    In afara lui Solstice si Sky, facilitatea din Delaware il mai produce si pe Opel GT, "The General" parand din ce in ce mai nerabdator sa se debaraseze de operatiunile neesentiale inainte de 1 iunie 2009 - deadline-ul pentru finalizarea planului de restructurare.

    Avand in vedere ca Pontiac si Saturn sunt "pe faras", iar cele trei masini au adus putini bani in visteria fostului lider mondial, decizia de a renunta la ele era, in definitiv, doar o chestiune de timp. Ramane de vazut daca exista cineva care sa creada in steaua lor.

    Vizualizari: 1059