rss

Peugeot pregateste un model rival pentru Sandero

  1. 05/09/2011
  2. Categoria: Peugeot
  3. Tags: Low-cost, Peugeot, Sandero
    Vezi toate fotografiile (1)

    Peugeot ar putea lansa in viitorul apropiat un model low-cost, care sa intre in competitie directa cu economicul Dacia Sandero. Autoturismul va costa in jur de 9.000 de euro.

    Potrivit AutoBild, noua propunere de segment C va ajunge pe piata in anul 2013 si va beneficia de aceleasi caracteristici care i-au asigurat succesul lui Sandero, ceea ce inseamna ca va fi un model practic si spatios. Conform unor informatii preliminare, masina va masura 415 cm in lungime si va oferi 350 litri pentru depozitarea bagajelor.

    Destinata in special tarilor emergente, unde va fi propusa si in varianta cu trei volume, noua compacta de la Peugeot ar putea ajunge si in Europa, unde ar putea fi comercializata doar in varianta hatchback. Mai mult decat atat, francezii ar putea readuce la viata brandul Simca sau Talbot odata cu debutul noului autovehicul low-cost.

    Lansarea unui astfel de model prespune investitii minime, motiv pentru care nu vor avea loc mari inovatii tehnologice. Francezii vor utiliza vechea platforma 206 Plus, care isi are originile tocmai in anii '90.

    Momentan nu se cunosc informatii in privinta gamei de motorizari.

    Vizualizari: 2418