rss

Peugeot Onyx, conceptul unui supercar hibrid

 1. 11/09/2012
 2. Categoria: Peugeot
 3. Tags: Concept, Hibrid, Onyx, Peugeot
  Vezi toate fotografiile (5)

  Peugeot va dezvalui la Salonul Auto de la Paris un concept interesant sub forma unui supercar hibrid, care promite performante sportive si un consum de numai 4 litri la suta de kilometri. Primele teasere au fost deja publicate de constructorul auto francez.

  Peugeot a lansat o campanie de teasing pentru a trezi interesul publicului privind ultima lor creatie. Este vorba despre conceptul Onyx, pregatit special pentru Salonul Auto de la Paris. Modelul este un supercar hibrid, care se lauda cu un consum de numai 4 litri/100 de kilomtri.

  Potrivit unor informatii preliminare, noul Peugeot Onyx este pus in miscare de un sistem hibrid compus dintr-un motor cu combustie interna, capabil sa dezvolte 250 cai, si o unitate electrica de 150 Cai Putere. Impreuna, cele doua propulsoare livreaza un total de 400 Cai Putere.

  Pe langa imaginile publicate, Peugeot a lansat si un clip prin care francezii explica alegerea denumirii, dar si ideea care a stat la baza dezvoltarii acestui prototip. Desi aminteste vag de Lamborghini Reventon, cele doua supercaruri prezinta suficiente elemente ce le diferentiaza.

  Peugeot Onyx beneficiaza de un set de stopuri agresive si un eleron reglabil electric, aceste elemente fiind completate de sigla casei auto. In partea frontala se remarca o grila fata masiva si un set de blocuri optice cu design ascutit.

  Momentan, Peugeot nu a dezvaluit scopul dezvoltarii acestui concept, insa este de asteptat ca anumite elemente stilistice sa prezinte o viitoare directie de design a producatorului auto.


  Vizualizari: 4693
  Peugeot 308

  Peugeot 308

  Pret: 6.850 EUR, An: 2016, Kilometri: 181.500 detalii »

  Toate anunturile »