rss

Editia limitata Peugeot 508 RXH, epuizata in timp record

  1. 21/09/2011
  2. Categoria: Peugeot
  3. Tags: 508, Hibrid, Peugeot
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Peugeot 508 RXH a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt cu o editie speciala, limitata de 300 de exemplare. In doar trei zile stocul a fost epuizat.

    Producatorul francez a anuntat ca toate cele 300 de unitati Peugeot 508 RXH Limited Edition au fost comandate. Aceasta serie a fost disponibila in doar 12 tari europene: Franta, Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, Elvetia, Olanda, Belgia, Luxemburg, Portugalia, Austria si Polonia.

    Limited Edition, propus pe piata franceza la pretul de 48.950 euro, ofera clientilor o serie de elemente premium precum: tapiterie din piele Alcantare, scaune incalzite si reglabile electric, pornire fara cheie, climatizare automata quad-zone, pachet JBL Hi-Fi, faruri Xenon, hayon cu actionare electrica si jante din aluminiu de 18 inch, alaturi de senzori de parcare fata si spate.

    Lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, al doilea hibrid din gama casei auto franceze utilizeaza acelasi sistem de propulsie regasit si pe 3008 HYbrid4 .

    Sistemul hibrid este format dintr-un motor 2.0 HDi cu filtru activ de particule, pozitionat in fata, si un propulsor electrica , care este localizata in partea din spate. Impreuna, cele doua propulsoare dezvolta 200 CP si 450 Nm, asigurand totodata un sistem de tractiune integrala inedit. Consumul mediu este de numai 4,2 litri la suta de kilometri.

    Modelul standard va intra pe piata in primavara anului 2012

    Vizualizari: 2514