rss

Union Motors introduce trade-in cu avans zero si livrare imediata la achizitia unui Opel nou!

  1. 04/10/2011
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Opel, union motors
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dealerul Opel Union Motors a demarat cea mai avantajoasa campanie de trade-in de pe piata locala, pentru noua ta masina, fiind nevoie sa dai la schimb vechea masina, iar diferenta o platesti in rate, incepand cu 2012.

    Cum iti suna oferta de trade-in de la Union Motors? Masina veche, indiferent de marca, este evaluata de dealer si preluata drept avans pentru noua ta masina. In functie de stocul de modele Opel si de preferintele tale, primesti pe loc un nou model Corsa, Astra NG, Astra Classic, Insignia sauMeriva.

    Astfel,  Union Motors ofera prin programul sau de trade-in o solutie eficienta tuturor persoanelor care doresc sa isi achizitioneze o masina noua fara a dispune de bani cash in momentul achizitiei.

    Avansul la achizitie este zero, fiind reprezentat de vechea masina, asigurarea Casco este gratuita pentru primele trei luni, iar gratie solutiei speciale de finantare, nu exista rate de plata in 2011.  

    Pe langa oferta de trade-in, Union Motors deruleaza periodic promotii adresate posesorilor de masini Opel pentru diverse interventii in service-ul auto.

    Pentru mai multe informatii vizitati www.opel-unionmotors.ro.

     

    Advertorial

    Vizualizari: 5663
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »