rss

Teaser video: Adam, rivalul Opel pentru VW Up!

  1. 17/05/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: adam, Opel, Vw up!
    Vezi toate fotografiile (2)

    Opel a publicat un teaser video care anunta viitorul model de oras al germanilor. Cunoscuta pana in prezent sub numele de cod Junios,  viitoarea citadina Opel va fi botezata Adam, dupa fondatorul brandului german.

    Modelul va fi construit pe platforma scurtata a viitoarei generatii Opel Corsa si va masura 3,7 metri in lungime, cu 15 cm mai mult fata de competitorul principal, noul Volkswagen Up! . Desi nu au fost publicate informatii detaliate, gama de motorizari ar putea fi formata din unitati cu trei si patru cilindri, de la 1,0 la 1,4 litri.

    Constructorul auto spera sa atraga clientela tanara, motiv pentru care designul viitorului Adam nu va cadea sub incidenta curentului retro, precum Fiat 500 si MINI. Asadar, este de asteptat sa regasim o serie de serie de gadgeturi integrate si linii moderne, cu accente futuriste.

    Noul model va fi lansat oficial in toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, si va fi introdus in productie de serie in ultimul trimestru din 2012, la fabrica Eisenach din Germania. Debutul comercial va avea loc in primele luni ale anului viitor.

    Vizualizari: 1597