rss

Sistemul FlexFix va fi disponibil si pe Opel Mokka

  1. 11/05/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: mokka, Opel
    Vezi toate fotografiile (3)

    Si clientii noului Opel Mokka vor putea opta pentru sistemul de transportare a bicicletelor FlexFix. Ajuns la a doua generatie, dispozitivul poate sustine o greutate totala de 60 kg.

    Cei interesati de un off-roader de mici dimensiuni pot opta pentru noul Mokka, proaspt lansat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. SUV-ul este oferit si in compania sistemului practic FlexFix, cu ajutorul caruia pot fi transportate pana la trei biciclete.

    Sistemul este integrat in bara de protectie spate si poate fi inclinat pentru a facilita accesul la portbagaj. In plus, acesta poate fi inlaturat atunci cand nu este utilizat. FlexFix va fi disponibil in cursul acestui an.

    Noul Opel Mokka masoara 4,28 metri, poate gazdui cinci persoane, iar portbagajul dispune de 1372 litri. Gama de motorizari este formata din unitati: propulsorul pe benzina de 1,6 litri si 115 Cai Putere si versiunile Turbo de 1,4 litri de 140 CP si unitatea 1.7 CDTI de 130 CP.

    La capitolul siguranta, producatorul auto a propune o serie de sisteme precum camera video frontala Opel Eye, camera video pentru marsarier, suportul unic pentru biciclete FlexFix si scaunele certificate de AGR.

    In echiparea standard casa auto ofera: Controlul electronic al stabilitatii (ESC), Controlul tractiunii (TC), precum si sistemul de asistenta la pornirea in rampa (HSA) si sistemul de control la deplasarea in panta (HDC).

    Vizualizari: 1615