rss

Sistemul FlexFix, disponibil si pe noul Opel Adam

  1. 21/08/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: adam, Opel
    Vezi toate fotografiile (3)

    Sistemul FlexFix, cu ajutorul caruia pot fi tranportate pana la doua biciclete, va fi disponibil si pe noul Opel Adam. Viitoarea citadina va debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

    Ajuns la a doua generatie, sistemul FlexFix va fi oferit de Opel si in cazul viitorului Adam. Configurat pentru a se potrivi dimensiunilor noului model dispozitivul poate sustine o bicicleta de pana la 30 kilograme.

    Optional este disponibil un adaptor care poate mari spatiul pentru o a doua bicicleta de cel mult 20 kilograme. Sistemul este integrat in bara de protectie spate si poate fi inclinat pentru a facilita accesul la portbagaj. In plus, acesta poate fi inlaturat atunci cand nu este utilizat.

    Opel va lansa la Salonul Auto de la Paris noul Adam, cea mai noua propunere a germanilor destinata traficului urban. Modelul va fi oferit, intr-o prima faza, alaturi de trei motorizari pe benzina (1,2 litri si 70 CP, 1,4 litri si 87 CP si 1,4 litri si 100 CP), combinate cu o transmisie manuala cu cinci trepte de viteza).

    Ulterior, noul model va beneficia de o noua generatie de motoare pe benzina de dimensiuni mici, echipate cu turbocompresor si sistem de injectie directa, ce  vor fi combinate cu o generatie noua de transmisii manuale cu sase rapoarte.


    Vizualizari: 1198