rss

Opel reduce pretul modelului electric Ampera

 1. 20/09/2013
 2. Categoria: Opel
 3. Tags: Ampera, Opel
  Vezi toate fotografiile (5)

  Opel reduce reduce semnificativ pretul de achizitie al Ampera ca impuls pentru acest tip de mobilitate ecologica ce nu este suficient raspandita. În Romania, Ampera este disponibil acum de la doar 39.900 euro cu TVA.

  In urma cu doar cateva zile, modelul electric al Opel a determinat 13.000 de cititori ai Auto Bild si Auto Test sa aleaga Ampera inaintea a 15 competitori drept "cel mai bun concept general" dintre modelele "first evergreens". In 2010, revolutionarul Opel Ampera castiga nou introdusul titlu de "eCar Award”, in calitate de “Inovatia anului”, iar in 2011, produsul de serie a fost votat "eCar of the Year".

  Motorul electric de 150 CP montat pe modelul Ampera este alimentat de o baterie litiu-ion de 16 kWh. In functie de stilul de conducere si de conditiile de drum, autovehiculul poate parcurge distante cuprinse intre 40 si 80 km fara a produce emisii poluante, functionand numai pe baza energiei furnizate de baterie.

  In modul de autonomie extinsa, care este activat atunci cand bateria a atins nivelul de incarcare minim, unitatea electrica de propulsie este alimentata cu energie de un generator actionat de motorul pe benzina cu capacitate de 1,4 litri.

  Vizualizari: 7239