rss

Opel Monza sau cum vor arata viitoarele modele Opel

  1. 08/07/2013
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Monza, Opel
    Vezi toate fotografiile (4)

    Opel pregateste pentru Salonul Auto de la Frankfurt un nou concept. Denumit Monza, dupa modelul construit intre 1978 si 1986, prototipul ne ofera un mic indiciu asupra designului si tehnologiilor ce se vor regasi pe viitoarele modele Opel.

    Noul Opel Monza Concept va avea debutul mondial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, desfasurat intre 12 si 22 septembrie, insa producatorul auto a decis sa publice cateva cadre cu ceea ce va reprezenta viitorul in design si tehnologie pentru autoturismele Opel.

    Monza Concept arata clientilor la ce se pot astepta de Opel in viitor. El se concentreaza pe doua teme principale: eficienta si conectivitate.

    Designul Monza Concept reprezinta o evolutie evidenta a limbajului de design Opel. Acest accent pus pe design devine imediat evident in partea frontala a autovehiculului. Postura joasa cu linii fluide, capota clar definita si conturul frapant al farurilor se imbina pentru a conferi autovehiculului o doza suplimentara de incredere in sine.

    Aspectul general include mai multe elemente distinctive, dezvoltate de Opel: pliul specific al capotei are un aspect tridimensional pronuntat, fiind mai proeminent, in timp ce bara cromata a grilei radiatorului, cu logo-ul Opel, are o miscare ascendenta datorita lamelelor de la capete. Doua lame caracteristice sub faruri sporesc aspectul sportiv. În ansamblu, Monza Concept are un aspect usor, atletic, menit sa evoce eficienta, emotie si o experienta de conducere exceptionala.

    Sportivitatea modelelor Opel a fost intotdeauna legata de functionalitate si, in aceasta privinta, Monza Concept aduce un omagiu modelului esential Opel Monza Coupe, construit intre 1978 si 1986. Modelul Monza original a fost primul autovehicul de pe piata care avea un afisaj digital pe plansa de bord.

    Mai multe detalii privind tehnologiile disponibile pe noul Monza vor fi disponibile in apropierea marelui eveniment auto.

    Vizualizari: 7295