rss

Opel Mokka, peste 25.000 de comenzi inregistrate

  1. 30/08/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: mokka, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel a primit deja peste 25.000 de comenzi pentru crossoverul de mici dimensiuni Mokka. Cele mai multe cereri au fost inregistrate in Germania, Marea Britanie si Italia. Desi a fost lansat in martie, la Geneva, modelul nu a ajuns inca in showroomurile din Romania.

    Opel Mokka, cea mai noua propunere a casei auto, a primit mai mult de 25.000 de comenzi in Europa. SUV-ul a devenit disponibil pentru comanda in vestul Europei din luna iunie, urmand ca preturile valabile in Romania safie anuntate in cursul lunii septembrie.

    Cu aceasta lansare, Opel este primul producator german care intrape segmentul SUV-urilor sub-compacte. Oferta de motorizari porneşte cu motorul ecoFLEX de 1,6 litri si 115 CP. In plus, o varianta turbo de 1,4 l cu o putere de 140 CP Si un cuplu de 200 Nm Si un propulsor diesel, 1.7 CDTI cu o putere de 130 CP vor fi disponibile spre comanda.

    In ciuda lungimii de numai 4,28 metri, SUV-ul de mici dimensiuni poate gazdui cinci pasageri si dispune de un portbagaj cu o capacitate de portbagajul dispune de 1.372 litri.

    Modelul este oferit in echiparea standard cu Controlul Electronic al Stabilitatii (ESC), Controlul Tractiunii (TC), precum si cu sistemele Hill Start Assist (HSA) si Hill Descent Control (HDC), care imbunatatesc confortul la condus si siguranta pe suprafetele in rampa sau in panta.

    Pe langa tractiunea fata (FWD), Mokka poate fi echipat cu tractiune integrala (AWD). Tehnologia optionala AWD recunoaste in mod automat momentul cand este nevoie de tractiune pe toate cele patru roti.

    Vizualizari: 2255