rss

Opel la Geneva: SUV-ul Mokka, plus alte noutati

  1. 08/02/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Astra OPC, mokka, Opel, SUV
    Vezi toate fotografiile (8)

    Opel a pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva cateva premiere importante, care includ mult asteptatul SUV Mokka, noul Astra OPC, precum si o bicicleta electrica.

    Cu ocazia celui mai important eveniment auto al inceputului de an, Opel va prezenta publicului noul Astra OPC, versiunea de inalta performanta a modelului Astra GTC. Sportiva este pusa in miscare de un motor de 2,0 litri, care dezvolta 280 CP si 400 Nm si asigura o viteza maxima de 250 km/h.

    Printre noutatile operate de inginerii Opel se numara suspensia fata avansata HiPerStrut si sasiul FlexRide.

    Dupa o campanie de teasing generoasa, constructorul auto va dezvalui, in sfarsit, noul crossover Mokka, primul SUV de segment B de pe piata. Modelul masoara 4,28 metri in lungime si poate gazdui cinci pasageri.

    La lansare, noul Mokka va fi disponibil cu o gama de motorizari formata din unitatile: 1.6 si 115 CP, 1.4 turbo si 140 CP, iar pe frontul diesel, 1.7 CDTI si 130 CP. Clientul poate alege intre tractiune fata si tractiune integrala.

    In echiparea standard intra tehnologii precum sistemul Electronic al Stabilitatii (ESC), Controlul Tractiunii (TC), Asistarea la pornire din rampa (HSA) si sistemul de control la deplasarea in panta (HDC).

    La stand va mai figura bicicleta electrica RAD e, echipata cu un motor de 250 waţi. Unitatea ofera suport motorizat la pedalare si atinge o autonomie sustinuta electric intre 60 şi 145 de kilometri.

    Opel va mai lansa noul motor 2.0 BiTurbo CDTI diesel, ce debuteaza pe varful de gama Insignia. Propulsorul livreaza 195 CP si cuplu de 400 Nm. Consumul de combustibil incepe de la 4,9 litri pentru 100 kilometri (129 g/km CO2).

    Vizualizari: 4324