rss

Opel Adam va avea mai multe variante de caroserie

  1. 27/07/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: adam, Opel
    Vezi toate fotografiile (12)

    Opel Adam nu va fi oferit doar in varianta de caroserie cu trei usi, anunta Duncan Aldred, presedintele brandului Vauxhall. Citadina va fi declinata in mai multe versiuni, dupa reteta Citroen DS, Fiat 500 si MINI.

    Motivati de succesul inregistrat de rivalii italieni si francezi, cei de la Opel planuiesc sa extinda oferta de caroserii a viitorului city car Adam. Informatia a fost dezvaluita de Duncan Aldred, presedintele brandului Vauxhall, care a mentionat ca vor fi facuti pasi inceti, dar siguri, astfel incat sa nu fie afectata identitatea automobilului.

    Cu o lungime de 3,7 metri si o latime de 1,72 metri, fara oglinzi, autoturismul este ideal pentru mediul urban, acesta putand transporta patru persoane.

    Gama de motorizari va fi formata initial din trei propulsoare pe benzina (1,2 litri si 70 CP, 1,4 litri si 87 CP si 1,4 litri si 100 CP), cuplate cu o transmisie manuala cu cinci trepte de viteza.

    Toate unitatile beneficiaza de pachetul tehnologic ecoFLEX, inclusiv sistemul Start/Stop, pentru reducerea consumului de carburant. Mai tarziu, noul Opel ADAM va fi disponibil cu o noua generatie de motoare pe benzina de dimensiuni mici, echipate cu turbocompresor si sistem de injectie directa, ce  va fi combinat cu o generatie noua de transmisii manuale cu sase trepte de viteza.

    Clientii noului Opel Adam vor putea alege unul dintre cele trei niveluri de echipare neconventionale: JAM, pentru cei este la moda, GLAM ofera o configuratie eleganta, iar SLAM este dedicat sportivilor. Totodata, noile dispozitive media, precum MP3 playerele, dispozitivele iPodTM si tabletele pot fi integrate, datorita conexiunilor BluetoothTM si USB.

    Noul Opel ADAM va fi lansat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris (29 septembrie – 14 octombrie 2012). Primele exemplare vor ajunge  showrromuri din ianuarie 2013.

    Vizualizari: 1745