rss

Opel Adam ar putea avea o versiune cabrio

  1. 16/10/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: adam, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel intentioneaza sa dezvolte o varianta cabrio a citadinei Adam, recent lansata la Salonul Auto de la Paris. Potrivit primelor speculatii aparute in presa auto, viitorul Adam Cabrio ar urma sa ajunga pe piata la sfarsitul anului viitor.

    Desi Opel Adam tocmai si-a consumat debutul la Salonul Auto de la Paris, constructorul auto are planuri mari in ceea ce priveste extinderea gamei de variante de caroserie. Potrivit publicatiei britanice Auto Express, casa auto are deja in vedere lansarea unei versiuni cabrio.

    Viitorul rival al lui Fiat 500C va avea un plafon retractabil din material textil, care se va plia in zona lunetei. Mai mult decat atat, designul micutului cabriolet este finalizat deja de catre Mark Adams si echipa sa de designeri.

    La capitolul motorizari nu vor fi schimbari, ceea ce inseamna ca viitorul Opel Adam Cabrio va imparti oferta de propulsoare cu versiunea cu plafon traditional. Astfel, vom avea  motorul de 1.2 litri, capabil sa dezvolte 70 CP, si cel de 1.4 litri, declinat in variante de 87 si 100 CP.

    Modelul ar putea ajunge pe piata la sfarsitul anului viitor sau inceputul anului 2014.

    Vizualizari: 1369