rss

Opel Adam a primit peste 20.000 de comenzi

  1. 01/02/2013
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: adam, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Opel ADAM a primit deja 20.000 de comenzi, la numai o saptamana de la lansarea pe piata. Cei mai mult clienti vin din Germania.

    La doar o saptamana de la lansarea de piata a Opel ADAM, comenzile din intreaga Europa pentru noul Adam au depasit deja 20.000 de unitati, cele mai multe dintre ele fiind plasate in Germania.

    Constructorul auto propune pentru citadina nu mai putin de 61.000 de combinatii posibile pentru exterior si 82.000 de combinatii de culori si materiale pentru interior. In ceea ce priveste gama de motorizari, modelul este disponibil in compania unor motoare pe benzina de 1.2 si 1.4 litri, care produc intre 70 si 100 CP.

    Ulterior, ADAM va putea fi comandat si cu un motor turbo de generatie noua, cuplat unei transmisii manuale cu sase trepte.

    Avand ca public tinta tinerii, Opel a echipat city car-ul cu sistemul de infotainment IntelliLink, care integreaza smartphone-ul proprietarului (Apple iOS si Android) in vehicul. In curand va fi disponibil cu inovatorul software Apple de recunoastere vocala Siri Eyes Free.

    Lista de dotari mai cuprinde elemente precum Park Assist, volan incalzit, Side Blind Spot Alert si sistemul FlexFix exclusiv de la Opel, de transport biciclete complet integrat.

    Vizualizari: 3186