rss

Opel Adam, poze spion fara camuflaj

  1. 09/07/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: adam, Opel, spion
    Vezi toate fotografiile (8)

    In timp ce Opel continua campania de teasing, presa de specialitate publica primele imagini spion care dezvaluie noul Adam fara urma de camuflaj. Viitoarea citadina a germanilor beneficiaza de un design al partii frontale nou, ce ar putea anunta o noua filosofie estetica a casei auto.

    Desi Opel incearca sa pastreze misterul asupra viitorului city car printr-o campanie de teasere discrete, pe Internet au aparut deja primele cadre spion cu modelul complet nedeghizat. Mai mult decat atat, nu este vorba de un singur prototip, ci de patru exemplare cu finisaje diferite.

    Inedita este partea frontala care ar putea anunta  un nou limbaj de design, precum si gama vasta de optiuni de personalizare a masinii, confirmata de cele patru modele diferite.

    Dupa cum au anuntat intr-un teaser anterior, Opel Adam va fi disponibil cu trei niveluri de echipare (Jam, Glam si Slam), care ofera optiuni de personalizare in stiluri diferite: Jam pentru public modern si excentric, Glam este versiunea mai eleganta a citadinei, iar Slam este alter ego-ul sportiv al modelului.

    Interesant este si logo-ul, care este amplasat pe lateralul masinii, si nu pe hayon cum era de asteptat. Spre deosebire de alte modele din acest segment, viitorul Adam nu va miza pe inspiratia retro, ci va veni cu un design modern, cu priza la clientii tineri.

    Debutul oficial va avea loc in luna septembrie, in cadru Salonului Auto de la Paris.

    Vizualizari: 6036