rss

Opel a publicat preturile pentru noul SUV Mokka

  1. 26/10/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: mokka, Opel
    Vezi toate fotografiile (8)

    Opel a anuntat preturile de comercializare ale noului SUV Mokka pentru piata din Germania. Crossoverulul poate fi achizitionat la un tarif de baza de 18.990 euro, cu taxe incluse, in varianta cu motor ecoFLEX de 1,6 litri si 115 CP.

    Noul Opel Mokka este disponibil pe piata din Germania incepand de la 18.990 euro, cu taxe incluse. Modelul este pregatit pentru a fi pus in vanzare, astfel ca din intreaga Europa s-au primit peste 40.000 de comenzi. Cele mai multe cereri au fost inregistrate in Germania, Marea Britanie, Italia si Rusia. Crossoverul a putut fi comandat din luna iunie, Opel fiind primul producator german care a intrat in segmentul autovehiculelor sport-utilitare subcompacte.

    Oferta de motoare pe benzina cuprinde un motor cu aspiratie naturala de 1,6 litri si 115 CP, care genereaza un cuplu de 155 Nm, cu un consum de carburant de 6,5 litri la 100 kilometri si un nivel al emisiilor de CO2 de 153 g/km si un motor turbo de 1,4 litri ce dezvolta 140 CP si genereaza un cuplu de 200 Nm.

    Motorul turbo de 1,4 litri va fi disponibil initial cu aceeasi transmisie manuala, insa ulterior va fi lansata si varianta cu transmisie automata.

    Clientii care prefera motoarele diesel pot comanda modelul Mokka cu o unitate CDTI de 1,7 litri cu turbocompresor, ce livreaza 130 CP si un cuplu maxim de 300 Nm. Cu tractiune integrala si o cutie de viteze manuala, unitatea diesel nu consuma decaxt 4,5 litri de carburant in regim mixt la fiecare 100 de kilometri.

    SUV-ul masoara 4,28 metri in lungime, poate gazdui cinci persoane si ofera un volum de incarcare de maxim 1.372 litri si pana la 19 spatii de depozitare,

    Modelul este echipat cu iluminare frontala adaptiva (AFL+) si suport pentru biciclete integrat FlexFix. In nivelul de echipare standard intra Controlul electronic al stabilitații (ESC), Controlul tractiunii (TC), precum si sistemul de asistenta la pornirea in rampa (HSA) si sistemul de control la deplasarea in panta (HDC).

    Pe langa tractiunea pe puntea fata, modelul Mokka poate fi echipat cu tractiune integrala inteligenta (AWD), disponibila optional.

    Vizualizari: 6671