rss

Opel a publicat preturile pentru noul SUV Mokka

  1. 11/06/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: mokka, Opel, SUV
    Vezi toate fotografiile (5)

    Opel a lansat primul sau SUV sub-compact pe piata din Germania. Cu promisiunea de a revolutia acest segment, constructorul auto german ofera noul Mokka la un pret de baza de 18.990 Euro (cu TVA de 19% inclus) pe piata din Germania.

    Lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva, din luna martie, noul Opel Mokka aterizeaza pe o nisa de piata aflata in plina expansiune, modelul fiind deja disponibil pentru clientii germani. Tariful de pornire este de  18.990 Euro (cu TVA de 19% inclus) pe piata din Germania.

    Desi masoara numai 4,28 metri in lungime, SUV-ul de mici dimensiuni poate gazdui cinci pasageri si dispune de un portbagaj cu o capacitate de portbagajul dispune de 1.372 litri. Mokka este oferit in compania a trei motoare: unitatea pe benzina de 1,6 litri si 115 Cai Putere si versiunea Turbo de 1,4 litri de 140 CP, plus propulsorul 1.7 CDTI de 130 CP.

    In ceea ce priveste siguranta, Opel propune o serie de sisteme precum camera video frontala Opel Eye, camera video pentru marsarier, suportul unic pentru biciclete FlexFix si scaunele certificate de AGR.

    In echiparea standard intra Controlul electronic al stabilitatii (ESC), Controlul tractiunii (TC), precum si sistemul de asistenta la pornirea in rampa (HSA) si sistemul de control la deplasarea in panta (HDC).

    Vizualizari: 6147