rss

Oficial: Opel Adam a intrat in productie

  1. 11/01/2013
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: adam, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel a demarat productia citadinei Adam la uzina Eisenach. Modelul de mici dimensiuni va ajunge in showroomuri la finele lunii, fiind deja asteptat de 16.000 de clienti din Europa.

    Noul Opel Adam a fost introdus oficial in productie de serie la uzina Eisenach. City car-ul germanilor a fost lansat la Salonul Auto de la Paris, iar acum este asteptat in reprezentantele Opel din Germania, unde isi va face debutul pe 19 ianuarie. La nivel european, producatorul auto a primit deja peste 16.000 de comenzi.

    Cu o lungime de 3,7 metri si o latime de 1,72 metri, fara oglinzi, Adam este ideal pentru mediul urban, acesta putand transporta patru persoane.

    Gama de motorizari va fi formata initial din trei unitati pe benzina (1,2 litri si 70 CP, 1,4 litri si 87 CP si 1,4 litri si 100 CP), cuplate la o transmisie manuala cu cinci rapoarte.

    Toate unitatile dispun de pachetul tehnologic ecoFLEX, inclusiv sistemul Start/Stop, pentru reducerea consumului de carburant. Ulterior, noul Opel ADAM va fi disponibil cu o noua generatie de motoare pe benzina de dimensiuni mici, echipate cu turbocompresor si sistem de injectie directa, ce  va vor fi combinate cu o generatie noua de transmisii manuale cu sase trepte de viteza.

    Clientii noului Opel Adam vor putea alege unul dintre cele trei niveluri de echipare neconventionale: JAM, pentru cei este la moda, GLAM  pentru o configuratie eleganta, iar SLAM este dedicat sportivilor.

    Vizualizari: 2136