rss

Noul Opel Cascada, in Romania de la 22.820 Euro

  1. 25/06/2013
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Cabrio, cascada, Opel
    Vezi toate fotografiile (9)

    La doar cateva luni de la prezentarea in premiera mondiala de la Salonul Auto de la Geneva, Opel Cascada este disponibil si in Romania. Modelul porneste de la un pret de 22.820  Euro cu TVA pentru varianta de motorizare 1.4 benzina.

    Opel lanseaza pe piata din Romania noua decapotabila Cascada. Disponibil la un tarif de baza de  22.820  Euro, cabrioletul este oferit in standard cu dotari precum ESP, computer de bord, proiectoare de ceata, stopuri LED sau airbag-uri frontale si laterale fata. Modelul cabrio este produs in Polonia, la Gliwice.

    Plafonul este actionat printr-un mecanism electro-hidraulic, care deschide acoperisul in 17 secunde la viteze de deplasare de pana la 50 km/h.

    Structura plafonului foloseste componente din magneziu pentru a pastra greutatea redusa, iar geamul din spate este aliniat materialului textil intr-o maniera de executie disponibila pe modele roadster de lux. Cascada beneficiaza de izolatie fonica si termica superioara, datorita unui strat special de fleece din poliester intre stratul exterior si capitonajul de la interior.

    Caroseria prezinta o rigiditate torsionala excelenta, constructorul auto oferind echipari precum suspensia fata HiPerStrut si sistemul de amortizare adaptiva FlexRide. Dispozitivele de ghidare a centurii de siguranta actionate electric, tapiteria din piele exclusivista si scaunele ventilate si ergonomice, precum si sistemele de siguranta insesizabile si vigilente fac viata soferului mai linistita si sigura.

    Structura extrem de rigida a celulei pentru pasageri a Cascada este fabricata cu precadere din otel de inalta rezistenta pentru cel mai redus grad de deformare si cel mai mare spatiu de supravietuire posibil in conditii de accident. Portierele include bare transversale din otel de inalta rezistenta si elemente de ranforsare pe linia mediana. Montantii A care sustin parbrizul sunt fabricati din otel carbon presat.

    Partenerii Opel din Bucuresti gazduiesc sambata, 29 iunie, o actiune de tip porti deschise in cadrul careia cei interesati pot vedea cel mai nou model al gamei.

    Vizualizari: 7013
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »