rss

GM clarifica: Opel nu este de vanzare!

  1. 09/10/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Fiat, GM, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    General Motors a tinut de precizeze in mod oficial ca Opel nu este de vanzare, ca reactie la informatiile vehiculate in presa italiana potrivit careia Fiat ar fi intentionat de preia compania in mod gratuit.

    Cotidianul italian Il Sole 24 Ore a a nascut o intreaga avalansa de reactii in industria auto dupa ce in editia de vineri, 5 octombrie, a scris ca CEO-ul Fiat, Sergio Marchionne, planuieste sa preia Opel daca discutiile dintre GM si PSA Peugeot Citroen vor esua, pentru o suma "simbolica".

    Desi in 2009 Opel se confrunta cu probleme majore, iar acum pare ca nu si-a revenit intru totul, General Motors a reactionat dur la speculatiile din presa peninsulara, anuntand oficial ca "Opel nu este de vanzare".  Mesajul a fost transmis de vicepresedintele GM Steve Girsky, seful operatiunilor europene ale GM.

    Acelaşi Girski a continuat: ”Opel este o parte integranta a GM si joaca un rol important in strategia General Motors in Europa. Alianta creata alaturi de PSA este si ea pe drumul cel bun.”

    Parteneriatul GM - Peugeot, anuntat in luna februarie a acestui an, face parte din strategia GM de a-si reimprospata cifra de vanzari de pe pietele europene. Cele doua entitati auto nu au dus la bun sfarsit mai multe termene privind combinarea activitatilor de logistica si aprovizionare, motiv pentru care alianta dintre cele doua companii este pusa sub semnul intrebarii.

    Vizualizari: 1919
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »