rss

Chevrolet pregateste o replica a SUV-ului Opel Mokka

  1. 28/03/2012
  2. Categoria: Opel, Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, mokka, Opel
    Vezi toate fotografiile (5)

    Chevrolet va lansa o versiune proprie a SUV-ului Opel Mokka, recent prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Primele imagini cu versiunea Chevrolet a modelului Mokka au aparut deja pe Internet, Chevrolet publicand primele schite la Oficial European de Inregistrare a Marcilor.

    SUV-ul Chevrolet se remarca printr-o grila proeminenta, faruri alungite si un plafon inclinat in partea inferioara. Autoturismul beneficiază de aparatori de plastic si de un eleron montat pe acoperis.

    Informatiile se opresc momentan aici, insa sunt sanse foarte mare ca gama de motorizari sa fie aceeasi cu cea regasita pe Opel Mokka. Astfel, oferta Chevrolet ar putea cuprinde unitatile 1.6 pe benzina de 115 CP, 1.4 turbo pe benzina de 140 CP si 200 Nm si dieselul 1.7 CDTI de 130 CP si 300 Nm.

    Opel a lansat SUV-ul de segment B la Salonul Auto de la Geneva. Modelul masoara 4,28 metri si poate gazdui cinci persoane.

    Producatorul auto ofera in echiparea standard Controlul electronic al stabilitatii (ESC), Controlul tractiunii (TC), precum si sistemul de asistenta la pornirea in rampa (HSA) si sistemul de control la deplasarea in panta (HDC).


    Sursa foto: Automobile-Magazine.fr

    Vizualizari: 2049