rss

Opel va prezenta la Geneva un nou concept electric

  1. 12/02/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Concept car, geneva 2010, Opel, vehicule electrice, Voltec
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva un nou concept futurist, despre care nu se stie decat ca va fi o noua propunere in domeniul vehiculelor electrice.

    Misteriosul prototip va fi dezvaluit pe 2 martie, alaturi de noua generatie a monovolumului compact Meriva, versiunea restilizata a modelului Corsa si de modelul electric Ampera, fratele european al lui Volt.

    Desi cei de la Opel au fost zgarciti in ceea ce priveste informatiile legate de noua lor aparitie, noul concept electric va primi cel mai probabil acelasi tren de rulare hibrid plug-in Voltec care se regaseste si pe Ampera. De altfel, imaginea-teaser publicata de constructor tradeaza acest lucru, langa sigla Opel de pe grila - care este desenata intr-o nota la fel de futurista - facandu-si aparitia logo-ul "Voltec".

    In comunicatul de presa oficial al germanilor se spune, intre altele, ca "noul concept foloseste tehnologii verzi si propulsie alternativa, dovada ca dimensiunile si confortul unei masini nu trebuie neaparat sacrificate pentru ca aceasta sa fie eficienta si prietenoasa cu mediul inconjurator".

    Mai multe detalii vom afla in preajma debutului noului concept, programat pe 2 martie, la Geneva.

    Vizualizari: 5418
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »