rss

Oficial: Noua generatie Opel Combo

  1. 14/07/2011
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Combo, Opel
    Vezi toate fotografiile (2)

    Opel a facut publice primele informatii si imagini oficiale cu noua generatie Combo. Modelul beneficiaza de o serie de tehnologii avansate, care asigura un consum redus, precum si un volum de incarcare generos.

    Gama de motorizarri Opel Combo este compusa din cinci unitati: patru motoare diesel si unul pe benzina. Frontul diesel este acoperit de propulsoarele 1.3 CDTI si 1.6 CDTI, fiecare dezvoltand 90 CP, precum si o varianta 1.6 CDTI cu puterea de 105 cai. Varful de gama este unitatea 2.0 CDTI, care dezvolta o putere de 135 cp. Motorul de 1,4 litri, pe benzina, produce 95 CP.

    Propulsoarele pe benzina si varianta diesel 1.3 CDTI sunt dotate cu o transmisie manuala cu cinci trepte de viteza, iar unitatile CDTI mai puternice sunt prevazute cu o transmisie manuala cu sase trepte de viteza.Optional este disponibila functia Start/Stop.

    Versiunea panel van este disponibila acum in doua variante de ampatament, 2.755 mm sau 3.105 mm, ce confera o lungime totala a autovehiculului de 4,39, respectiv 4,74 metri, precum si doua inaltimi ale autovehiculului, de 1,85 m sau 2.10 m. Noul Opel Combo este disponibil si in varianta versatila autoturism-furgon, cu cinci sau sapte locuri si caroserie cu panouri sau vitrata.

    Pentru a asigura accesul usor la spatiul de marfa, variantele de furgon pot fi comandate optional cu una sau doua usi glisante. Versiunea de autoturism este dotata standard cu doua usi glisante si hayon. Sunt disponibile, de asemenea, usi duble, asimetrice. Pentru unele configuratii de panel van, poate fi instalata o trapa suplimentara in partea din spate a acoperisului, pentru transportul scarilor, de exemplu.

    Volumul de incarcare ajunge pana la 3.800 de litri, in varianta cu ampatament scurt (cu scaunul complet rabatat) si 4.600 de litri, in cea cu ampatament mai lung.

    Noua generatie Opel Combo va fi oferita spre vanzare la inceputul lunii februarie 2012.

    Vizualizari: 1825