rss

Prima imagine cu noua decapotabila Opel Cascada

  1. 05/09/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: adam, cascada, Opel
    Vezi toate fotografiile (3)

    Opel isi imbogateste gama de modele cu un model decapotabil. Denumit Cascada, noul autoturism este dezvaluit de prima imagine publicata de producatorul auto german. Debutul pe piata va avea loc la inceputul anului viitor.

    Noul model cabrio de la Opel se numeste Cascada si are ca sursa de inspiratie caderea de apa, anunta casa auto, publicand totodata prima imagine cu cea mai noua propunere. Noul Opel Cascada beneficiaza de un acoperis textil de inalta calitate ce poate fi pliat chiar si la viteze de deplasare de pană la 50 km/h.

    Cu o lungime de 4,70 m, noul cabriolet cu patru locuri de la Opel intra in segmentul autovehiculelor decapotabile de dimensiuni medii. Modelul mosteneste, intr-o anumite masura, designul modelelor clasice „Kapitän” si „Rekord”.

    Cascada este deja al treilea model nou lansat in acest an de Opel, dupa Mokka si ADAM, strategie ce dovedeste faptul ca marca isi dezvolta in continuare portofoliul de produse, patrunzand pe trei segmente noi in interval de doar cateva luni, cu un SUV (vehicul sport-utilitar) subcompact, un autovehicul modern de oras, de dimensiuni mici, si o decapotabila de dimensiuni medii.

    Noul Opel Cascada va fi pus in vanzare la inceputul anului 2013. Contrar speculatiilor larg raspandite, nu va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Paris, constructorul auto dorind sa se axeze pe lansarea noului Adam, cu ocazia acestui eveniment.

    Vizualizari: 5678