rss

Porti deschise la Union Motors: GTC Astra, Zafira Tourer si noul Combo

  1. 21/02/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: astra gtc, Combo, Opel, zafira tourer
    Vezi toate fotografiile (3)

    In cadrul evenimentului Porti Deschise (24-25 februarie) cei interesati pot incerca noile modele din gama Opel: Astra GTC, Zafira Tourer si Opel Combo. In plus, vizitatorii vor beneficia de oferte promotionale.

    Consultantii Union Motors vor oferi detalii privind pretul, specificatiile tehnice, ofertele de service si posibilitati de finantare.

    Noul coupe Opel Astra GTC ofera o serie de tehnologii inedite precum blocurile optice cu lumini LED, conectivitate multimedia completa, frana electronica sau tehnologia Start/Stop.

    Gama de motorizari este formata din cinci versiuni pe benzina, cu puteri de la 100 CP la 180 CP, si o versiune  diesel, de 165 CP. Modelul a primit 5 stele la ultimele teste de siguranta EuroNCAP si beneficiaza de sistemul Opel Eye, care citeste semnele de circulatie.

    A treia generatie a monovolumului Zafira Tourer este oferita cu o gama de propulsoare ce cuprinde doua motorizari pe benzina, cu patru variante de putere, dar si un propulsor diesel economic.

    Noul model comercial Combo dispune de o sarcina de incarcare de pana la 1.000 de kg si poate fi echipat cu trei variante de motorizare diesel, de la 90 CP la 135 CP, dar si cu tehnologia Start/Stop pentru un rulaj mai economic.

    Union Motors ofera clientilor sai programul de trade in, prin care vechea masina devine avansul pentru un nou model Opel.

    Vizualizari: 2194
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »