rss

Opel Astra OPC, imagini si informatii oficiale

  1. 07/11/2011
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Astra, Opc, Opel
    Vezi toate fotografiile (5)

    Opel a publicat imagini si informatii oficiale despre noul Astra OPC, versiune de inalta performanta realizata pe baza mecanica GTC. Coupe-ul este pus in miscare de un motor de 2,0 litri cu injectie directa.

    Noul Opel Astra OPC beneficiaza de suspensie fata avansata HiPerStrut (High Performance Strut) din dotarea modelului GTC Astra si de sistemul de control al sasiului FlexRide, complet adaptiv, care  permite soferului sa  optimizeze caracteristicile amortizoarelor, viteza de reactie a sistemului de directie si a pedalei de acceleratie prin simpla apasare a butoanelor „Sport” si „OPC”.

    Printre inovatiile mecanice aduse se numara si diferentialul autoblocabil pe puntea fata, care ii asigura un plus de stabilitate si de manevrabilitate.

    La nivel stilistic, Astra OPC vine cu o caroserie exclusivista. Caracterul sportiv este asigurat de setul de bare de protectie fata si spate sculptate special, pragurile laterale, spoilerul de acoperis aerodinamic si cele doua tevi de esapament cu forma trapezoidala. Habitaclul ofera scaune performante, un volan sport OPC din piele si instrumente speciale.

    Autoturismul este echipat cu un o unitate turbo pe benzina de 2,0 litri si sistem de injectie directa.Propulsorul dezvolta 280 Cai Putere si un cuplu maxim de 400 Nm. Astra OPC atinge o viteza maxima de 250 km/h, fiind cel mai rapid model Astra din istorie.

    In prezent Opel ofera urmatoareke versiuni OPC: modelul Corsa de 141 kW/192 cp (154 kW/210 cp in versiunea Nürburgring-Edition) si Insignia OPC, disponibil in versiunea sedan cu 4 sau 5 usi si Sports Tourer.

    Vizualizari: 3617