rss

Opel a produs 100.000 de unitati Astra Sports Tourer

  1. 25/07/2011
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Astra, Opel, sports tourer
    Vezi toate fotografiile (1)

    La mai putin un an de la lansare, Opel Astra Sports Tourer sarbatoreste deja 100.000 de unitati produse, la  fabrica Ellesmere Port din Anglia. Versiunea station wagon a modelului compact a debutat pe piata in luna septembrie a anului precedent.

    Modelul Sports Tourer este lider in segmentul sau in Europa, pentru a satisface cererea, fabrica functionand la limita capacitatii, in schimburi suplimentare. Cea mai mare piata este Germania, unde pana in prezent au fost vandute mai mult de 40.000 de unitati, urmata de Italia si Marea Britanie.

    Cel mai bine vandut motor in Europa este 1.4 Turbo, urmat de 1.7 diesel. Vanzarea catre flote ramane puternica, in timp ce ponderea clientilor privati continua sa creasca.

    Designul portbagajului este eficient din punct de vedere al spatiului si permite un volum de incarcare impresionant, de pana la 1.550 de litri. Acesta este completat de functii inteligente, cum ar fi noile scaune spate cu sistem FlexFold, care se pliaza si se ridica la simpla apasare a unui buton.

    Astra Sports Tourer are aceeasi suspensie spate si sasiul mecatronic FlexRide ca varianta hatchback si beneficiaza de faruri adaptive AFL + si scaunele fata ergonomice, aprobate de ortopezi.

    Vizualizari: 2036