rss

Super-crossoverul Nissan Juke-R va costa 450.000 euro

  1. 10/05/2012
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: juke, juke-r, Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Versiunea concept de 480 Cai Putere a crossoverul Juke va fi produsa in serie limitata si va costa aproximativ 450.000 euro.

    Pentru a testa reactia publicului, Nissan a construit initial doua prototipuri, unul cu volan pe dreapta, iar celalalt pe stanga. In urma feedback-ului pozitiv, producatorul auto a decis sa produca versiunea de inalta performanta a modelului Juke intr-o serie extrem de limitata.

    Super-Juke, dupa cum a fost poreclit, va fi pus in miscare de motorul V6 twin-turbo de 3,8 litri imprumutata de la GT-R, capabil sa dezvolte 480 CP. Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze cu sase trepte. In aceasta configuratie, SUV-ul ar putea atinge o viteza maxima de 260 km/h.

    Autoturismul beneficiaza de tractiune integrala, jante de 20 inch din aluminiu forjat si elemente de interior de inspiratie sportiva (indicatoare de bord, display LCD de 7 inch preluat de la GT-R si scaune cu centuri de siguranta in cinci puncte).

    Potrivit casei auto, noul Nissan Juke-R "este construit pentru colectionarii si investitorii care isi doresc un model original si inovator, creat intr-un numar extrem de redus".

    Vizualizari: 4129