rss

Noul Nissan Juke a fost lansat pe piata din Romania

  1. 20/10/2010
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: nissan juke, Romania
    Vezi toate fotografiile (4)

    Noul Nissan Juke este acum disponibil pentru clientii din Romania, la preturi incepand de la 12.850 euro (cu TVA si 3 prime de casare) si oferta de finantare cu 0% dobanda si 15% avans. Pentru clientii care nu vor alege programul Rabla, tarifele se situeaza intre 15.490 si 24.840 de euro, inclusiv TVA, a anuntat Nissan Romania.

    Modelul, o combinatie dintre un SUV si o masina sport, dispune de tractiune 2WD si 4WD cu All Mode 4x4i si noul Torque-Vectoring System, o noua motorizare turbo pe benzina, cu injectie directa si 190 CP si tehnologii avansate pentru sistemele de bord.

    Gama Juke ofera trei variante de motorizare, doua pe benzina si una diesel. Varful de gama este noul motor turbo pe benzina DIG-T cu cilindree de 1,6 litri, care dezvolta 190 CP, Euro5. Motorul 1,6 DIG-T este disponibil cu transmisia manuala in sase trepte la versiunea cu tractiune 2wd si cu noua transmisie XTRONIC CVT (cu mod de functionare manual, 6 trepte) la versiunea cu tractiune 4wd.

    Gama cuprinde si motorul aspirat pe benzina cu cilindree de 1,6 litri care dezvolta 117 CP. Acesta beneficiaza de asemenea de noul sistem de injectie si de numeroase modificari menite a creste performantele dinamice si a scadea consumul de carburant. Disponibil in combinatie cu tractiunea 2wd, acest motor foloseste fie transmisia manuala cu cinci trepte, fie transmisia automata CVT.

    Motorul diesel de 1,5 litri dezvolta 110 CP, cuplul maxim de 240 Nm fiind disponibil inca de la 1.750 rpm. Disponibil cu tractiunea 2wd si  cu transmisia manuala in sase trepte, ofera un consum de 5,1 litri/ 100 km in regim combinat si emite doar 134g/km CO2.

    Noul Nissan Juke este disponibil cu trei niveluri de echipare: Visia, Acenta si Tekna. La motorizarile 1,6 L 117 CP si 1,5 dCi 110 CP cu transmisii manuale exista posibilitatea de a alege oricare dintre cele trei versiuni de echipare.
     
    Varianta 1,6 L 117 CP cu transmisia CVT este disponibila in versiunile Acenta si Tekna. Motorizarile 1,6 DIG-T 190 CP, 2wd si 4wd XTRONIC CVT se comercializeaza exclusiv cu nivelul de echipare de top, Tekna.

    In privinta designului, se poate observa melange-ul intre caracteristicile unui SUV si liniile unei sportive. Partea de jos a caroseriei Juke este latura SUV, cu garda la sol inalta, rotile mari, pasajele rotilor accentuate si finisate cu profile robuste, la fel ca pragurile. Inspira protectie, soliditate. Partea de sus a caroseriei se remarca insa prin stilul pur sportiv. De la parbriz la plafonul inclinat, forma si dimensiunile ferestrelor din spate, totul aduce a masina sport. Plafonul incorporeaza un eleron care creste stabilitatea la viteze mari.

    Sistemul de tractiune integrala All Mode 4x4-i disponibil la Juke, in combinatie cu suspensiile spate Multilink si cu noul sistem Torque Vectoring System este o premiera pentru segmentul B.

    La nivelul habitaclului, NISSAN DYNAMIC CONTROL SYSTEM permite soferului sa schimbe setarile dinamice ale masinii si, in acelasi timp, sa controleze sistemul de climatizare. La o apasare de buton, atat display-ul consolei centrale cat si tastele aferente isi schimba functia si afisajele, o premiera in industria auto.

    Garantia generala este de 3 ani sau 100.000 km.

    Vizualizari: 5726
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »