rss

Noul Nissan GT-R, din 2012 cu 550 Cai Putere

  1. 07/11/2011
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: GT-R, Nissan
    Vezi toate fotografiile (22)

    Nissan GT-R vine in 2012 cu un plus de putere, o serie de schimbari tehnice, precum si cu un consum mai bun. Modelul va fi lansat in Europa la inceputul anului viitor.

    "Inima" supercarului japonez va dezvolta 550 Cai Putere, de la 530 Cai Putere, in timp ce cuplul maxim al vulcanicului V6 Biturbo de 3,8 litri a urcat de la 612 la 632 Nm, disponibili intre 3.200 si 5.800 rotatii pe minut. In ciuda infuziei de putere, Nissan GT-R M.Y. 2012 promite un consum de 11,8 litri de carburant la suta de kilometri, spre deosebire de cei 12 litri necesari in prezent.

    Si la nivelul transmisiei au fost aduse imbunatatiri, aceasta fiind acum mai silentioasa. Versiunea cu volan pe dreapta primeste suspensii asimetrice pentru a contracara dezavantajele pozitionarii soferului pe partea dreapta.

    La interior, sunt disponibile iluminarea albastra a tahometrului, precum si un indicator de schimbare a treptei de viteza. In dotarea standard intra acum o camera video posterioara, in timp ce sistemul Bose Precision Sound System promite noi performante audio.

    Pentru versiunile GT-R Premium Edition si EGOIST, clientii pot alege franele ceramice. Mai mult decat atat, gama Nissan GT-R se imbogateste cu o varianta "Track Pack" cu doua locuri, gandita special pentru amatorii de curse de circuit. Aceasta va fi disponibila numai in Japonia, Marea Britanie, Australia si Africa de Sud.

    Noul GT-R va ajunge pe piata japoneza inca de la sfarsitul acestei luni, europenii fiind nevoiti sa astepte pana in luna ianuarie a anului viitor.

    Vizualizari: 4228