rss

Nissan va lansa patru noi modele electrice in urmatorii ani

  1. 11/05/2012
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Infiniti, leaf, Nissan
    Vezi toate fotografiile (9)

    Nissan mizeaza pe cartea autovehiculelor cu zero emisii, constructorul auto pregatind nu mai putin de patru noi modele in urmatorii ani. Printre acestea se numara si un rival Infiniti pentru Tesla Model S.

    Incurajat de succesul lui Nissan LEAF, precum si de premiile primite de modelul cu propulsie electrica, constructorul auto pregateste o noua ofensiva cu patru noi masini cu propulsie electrica. Prima propunere va fi un autovehicul comercial de dimensiuni medii, care va avea ca sursa de inspiratie prototipul  e-NV200. Acesta va debuta la sfarsitul anului viitor.

    Urmatorul pe lista este reprezentat de versiunea de serie a conceptului Infiniti LE. Berlina sportiva cu patru usi va masura 4,75 metri in lungime si va deveni adversarul direct al celebrei Tesla Model S. Masina va fi lansata in 2014.

    In 2015, Nissan va propune un microcar supertehnologizat, ideal pentru marile aglomerari urbane. Punctul de plecare va fi familia de prototipuri Pivo.
    .
    In plus, dupa o serie de modificari tehnice si de design, producatorul auto ar putea dezvalui noul LEAF, care nu va mai fi produs in Japonia, ci la uzina din Sunderland, Anglia.


    Vizualizari: 1727
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »