rss

Nissan pregateste un Juke de 480 Cai Putere

  1. 04/10/2011
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: GT-R, juke, Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nissan lucreaza in prezent la dezvoltarea unei versiuni super-sportive a crossoverului Juke. Modelul va beneficia de un propulsor preluat de la GT-R, care dezvolta nu mai putin de 480 CP.

    Construit cu scopul de a testa reactia publicului la un Juke de inalta performanta, prototipul Nissan Juke-R va fi produs in doua exemplare, unul cu volan pe stanga si unul pe dreapta, pentru a putea fi folosite in scopuri promotionale.

    Crossoverul de clasa mica este proiectat de Ray Mallock Limited (companie fondata de pilotul de curse si inginer in motorsport Ray Malloch), in colaborare cu Centrul Tehnic Nissan din Europa, si este omologat pentru strada.

    Juke-R a preluat inima GT-R-ului, si anume motorul V6 twin-turbo de 3,8 litri, care produce 480 CP, impreuna cu o transmisie cu sase trepte. Autoturismul este echipat cu tractiune integrala si jante RAYS din aliaj de 20 inch.

    La interior, bordul a suferit transformari demne de un supercar, cu indicatoare de bord, display LCD de 7 inch preluat tot de la GT-R si scaune cu centuri de siguranta in cinci puncte.

    Cele doua exemplare de studiu vor finaliza primele teste in luna noiembrie.

    Vizualizari: 1665
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »