rss

Nissan Juke promite un consum mai mic pentru clientii europeni

  1. 23/09/2011
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: juke, Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)

    In urma reactiei pozitive primite din partea publicului european, Nissan a hotarat sa intervina asupra motorizarilor 1.6 benzina si 1.5 diesel ale crossoverului Juke, astfel incat sa garanteze un consum mai mic.

    Pentru a spori succesul inregistrat de Juke in Europa, constructorul auto a optimizat gama de propulsoare a modelului. Mai exact, doar versiunile 1.6 benzina si 1.5 diesel, echipate cu transmisie manuala, au fost modificate.

    Pentru a asigura un consum redus si un nivel al emisiilor scazut, rapoartele si unitatea de control a motorului au fost imbunatatite de inginerii Nissan.

    In urma upgrade-urilor primite, unitatea pe benzina are nevoie de numai 6 litri de carburant pentru a parcurge o suta de kilometri, in timp ce emisiile CO2 sunt de 139 grame per kiometru, cu 8 grame mai putin.

    Clientii care prefera dieselurile, vor putea conta pe motorul 1.5 dCi, care inregistreaza acum un consum mediu de doar 4,9 litri la suta de kilometri. Evident, si emisiile de noxe au coborat de la 134 la 129 de g/km.

    Vizualizari: 2740