rss

Nissan dezvaluie Invitation Concept

  1. 07/02/2012
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Concept, juke, Nissan
    Vezi toate fotografiile (8)

    Nissan a pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva doua noi concepte. Unul va ramane absolut secret pana la deschiderea evenimentului, in timp ce celalalt a fost dezvaluit in aceste prime imagini oficiale.

    Unul dintre prototipurile dezvoltate de constructorul auto se numeste Invitation Concept si anunta un viitor model de segment B. Masina va fi lansata in anul 2013 si va fi pozitionata  in gama intre Micra si Juke.

    Autoturismul se va concentra pe aspectele de aerodinamica, unul dintre cele mai importante atuuri fiind consumul redus si emisiile de noxe scazute. Datorita unei generatii noi de motoare (echipate cu solutiile Pure Drive), dar si pe fondul unei caroserii lejere, viitorul model promite sa mentina un nivel al emisiilor de 100 grame/km chiar si in cazul versiunii de top.

    Noul Nissan Invitation Concept beneficiaza de sistemul Around View Monitor, regasit deja pe Juke, precum si de Nissan Safety Shield, un cumul de tehnologii pentru siguranta activa.

    Pe langa acest prototip, constructorul auto va prezenta la Geneva noile Juke Nismo si e-NV200, ambele in premiera europeana.

    Vizualizari: 1370
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »