rss

Nissan a confirmat versiunea sportiva Juke-R

  1. 03/05/2012
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: juke, juke-r, Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nissan va introduce in productie versiunea de inalta performanta Juke-R. Crossoverul utilizeaza un propulsor preluat de la GT-R, care dezvolta nu mai putin de 480 CP.

    In urma unei campanii virale lansate pe Internet, constructorul auto a luat decizia de a lansa pe piata conceptul Juke-R. "Super-Juke", dupa cum a fost poreclit, va fi produs intr-o serie extrem de limitata, au anuntat oficialii Nissan.

    Dupa ce cativa clienti s-au aratat interesati de noua propunere, producatorul auto a decis sa dea startul comenzilor in patru saptamani. Momentan nu a fost dezvaluit pretul de achizitie.

    Conceptul a fost proiectat in doua exemplare, unul cu volan pe stanga si unul pe dreapta. Cele doua versiuni au fost dezvoltate de Centrul Tehnic Nissan din Europa, in colaborare cu Ray Mallock Limited (companie fondata de pilotul de curse si inginer in motorsport Ray Malloch).

    Versiunea sportiva a modelului este pusa in miscare de motorul V6 twin-turbo de 3,8 litri, capabil sa produca 480 CP. Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze cu sase trepte. In aceasta configuratie, SUV-ul ar putea atinge o viteza maxima de 260 km/h.

    Crossoverul este echipat cu tractiune integrala 4WD si cu jante de 20 inch din aluminiu forjat. Interiorul este inspirat de designul regasit pe modelele sportive, fiind compus din elemente precum indicatoare de bord, display LCD de 7 inch preluat tot de la GT-R si scaune cu centuri de siguranta in cinci puncte.

    Vizualizari: 1573
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »