rss

Viitoarea generatie Nissan Leaf va fi mai ieftina

  1. 17/04/2012
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: leaf, Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Viitoarea generatie Nissan Leaf va fi mai accesibila si mai atractiva, a dezvaluit un oficial Nissan Europa. Pentru a-si atinge scopul, constructorul auto va produce modelul electric si in Sunderland.

    Nissan planuieste sa ofere cea de-a doua generatie a electricei Leaf la un pret mai accesibil, reducand costurile de productie si logistica. Din acest motiv, casa auto va produce versiunea europeana in Sunderland, Marea Britanie.

    In acest fel, costurile vor fi reduse cu o treime, fapt ce se va traduce intr-o oferta tarifara mult mai atractiva pentru potentialii clienti de autoturisme electrice.

    Totodata, Nissan Leaf va fi supus unor modificari estetice, pentru a veni in intampinarea gusturilor soferilor europeni, care nu au apreciat forma actuala a modelului.

    Modelul electricasigura o autonomie de 160 kilomtri si atinge o viteza maxima de 140 km/h. Reincarcarea bateriilor litiu-ion se realizeaza in opt ore la o priza standard, in timp ce la o statie de reincarcare rapida are nevoie de numai 30 de minute.

    Nissan Leaf este primul autovehicul electric punctat cu maximul de cinci stele la testele de siguranta Euro NCAP.

    Vizualizari: 2169